Освежающий чаговый чай с мятой - прекрасный напиток, сочетающий в себе антиоксидантные свойства березового гриба чага и все полезные свойства мяты. Уникальная технология и традиционная рецептура позволили воссоздать неповторимый аромат и вкус очень популярного напитка Древней Руси. Чаговый чай употребляют ежедневно, заменяя им привычные чёрные или зелёные сорта чая. Мята придает чаю освежающий вкус, нормализует пищеварение, пробуждает аппетит, снимает тяжесть в желудке и тошноту, улучшает самочувствие.
Чага, завдяки своїм антиоксидантним властивостям, позитивно впливає практично на всі системи організму, омолоджуючи і оздоровлюючи його. Протимікробну та ранозагоювальну дію чаги допомагає організму протистояти різним вірусним інфекціям, пригнічує розмноження хвороботворних бактерій. Особливо чага широко застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і для профілактики онкологічних захворювань, при цьому відновлюється мікрофлора кишківника, виразки рубцюються, нормалізується тиск.
Спосіб приготування: 2-3 ч. л. чагового чаю з березової ниркою поміщають в заварювальний чайник, заливають окропом, настоюють 5-6 хвилин і розливають готовий чай по чашках, за смаком додають мед, стевіозид ТМ «Экоцвет», молоко. Напій готовий до вживання, приємного чаювання!
Склад: березовий гриб (чага), м'ята.
Умови зберігання: зберігати в сухому провітрюваному приміщенні при відносній вологості повітря не більше 75%, рекомендується берегти від вологи.
Термін придатності: 2 роки.
Упаковка: ПЕТ 90 гр., вакуумна упаковка 90 гр.
Чага, завдяки своїм антиоксидантним властивостям, позитивно впливає практично на всі системи організму, омолоджуючи і оздоровлюючи його. Протимікробну та ранозагоювальну дію чаги допомагає організму протистояти різним вірусним інфекціям, пригнічує розмноження хвороботворних бактерій. Особливо чага широко застосовується при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і для профілактики онкологічних захворювань, при цьому відновлюється мікрофлора кишківника, виразки рубцюються, нормалізується тиск.
Спосіб приготування: 2-3 ч. л. чагового чаю з березової ниркою поміщають в заварювальний чайник, заливають окропом, настоюють 5-6 хвилин і розливають готовий чай по чашках, за смаком додають мед, стевіозид ТМ «Экоцвет», молоко. Напій готовий до вживання, приємного чаювання!
Склад: березовий гриб (чага), м'ята.
Умови зберігання: зберігати в сухому провітрюваному приміщенні при відносній вологості повітря не більше 75%, рекомендується берегти від вологи.
Термін придатності: 2 роки.
Упаковка: ПЕТ 90 гр., вакуумна упаковка 90 гр.
Інформація для замовлення
- Ціна: 233 грн.